Strahinja Eraković
Foto: FK Crvena zvezda
Strahinja Eraković

Foto: FK Crvena zvezda

Strahinja Eraković, Foto: Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je završila pripreme u Pafosu, a defanzivac Strahinja Eraković smatra da je sjajan posao urađen na Kipru.

- Na Kipru smo odradili sjajan posao . Posebno težak je bio trening u subotu gde smo imali test izdržljivosti i zaista smo uložili mnogo napora da ga odradimo kako treba. Jednostavno mora da se nađe energije da se odradi sve ono što stručni štab zahteva. Ipak, čim znamo da je trening koji sledi sa loptom, odmah nam bude lakše. Kiša je pokušala da nas omete, lično mi nije bila prijatna, ali u suštini smo uspeli da odradimo sve na najbolji mogući način - počinje Eraković.

Iako ima svega 20 godina, talentovani defanzivac nije najmlađi u ekipi.

- Tu sam ako treba nešto da pomognem momcima kojima su ovo prve pripreme, ali opet, nisam baš toliko stariji i iskusniji od njih da dajem sebi za pravo da ih savetujem previše. Ipak, šta god me pitaju, spreman sam da učinim i odgovorim.

Smatra Eraković da je mnogo napredovao tokom jeseni.

- Značile su mi utakmice koje sam imao tokom prvog dela sezone. Mnogo sam napredovao, osećam se dosta iskusnije. Kad se setim da sam i pre tri godine bio na Kipru, zaista sam danas poprilično bolji igrač.

Zadovoljan je Eraković načinom rada ekipe, ali jedva čeka utakmice.

- Treninzi su jedno, ali utakmice su najvažnije, jer su one najbolje za uigravanje. Imaćemo nekoliko provera u Turskoj i zaista se radujem tome - zaključio je Eraković.

Bonus video:

PROČITAJTE JOŠ: