Huligani DInamo Zagreba
printscreen
Mančester siti - Dinamo

AP Photo/Dave Thompson

Mančester siti - Dinamo, Foto: AP Photo/Dave Thompson

Neprimerno ponašanje hrvatskih navijača na utakmici Mančester siti - Dinamo Zagreb na stadionu Etihad, je pokazao još jednom pravo lice navijača šampiona te zemlje.

Šta će sve smisliti!? UEFA zbog bizarne stvari papreno kažnjava Zvezdu, ni Olimpijakos nije siguran!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:35 - 03.10.2019. 17:01 Kakva sramota! Crvena zvezda - Olimpijakos, Foto: Alo Vladimir Markovic Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u utorak Olimpijakos sa 3:1 pred domaćim navijačima, a UEFA je optužila beogradsko crveno-bele za neprimerno ponašanje, pošto su petorica Zvezdinih igrača dobili žute kartone!

Na društvenim mrežama su se pojavili skandalozni video snimci, pa sa razlogom hrvatski tim očekuje teška kazna!

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi snimak jednog navijača Mančester sitija, pokazuje kako je došlo do čarki između zagrebačkih ultrasa i britanskih redara, na svu sreću, veći sukob se nije dogodio na stadionu. 

Navijači Dinamo Zagreba su gađali stolicama navijače "građana" a ovi im nisu ostali dužni.

Jedan zgroženi navijač Sitija je snimio Hrvata kako salutira uzdignutom desnicom u zrak, a sve to je preneo "Dejli Mejl" koji javlja da su navijači iz Zagreba navodno uništili oko 150 stolica. 

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv oba kluba zbog ispada njihovih navijača. Englezi su optuženi zbog ubacivanja predmeta u teren, dok se uz to isto Dinamu na teret stavlja i pravljenje štete na stadionu. 

BONUS VIDEO

Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa