Crvena zvezda - Totenhem
EPA/Srdjan Suki
Crvena zvezda - Totenhem

EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Crvena zvezda - Totenhem, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su novi ubedljiv poraz od Totenhema, a novu bledu partiju prikazao je Van la Para, letošnje pojačanje!

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je bila polovična sa Holanđanima, Mičel Donald je bio apsolutni uspeh, dok je Ebesilio bio promašaj, a njihov sunarodnik je na putu da bude još veći promašaj, pošto nikako da pokaže zašto je iz Hadersfilda doveden za 1.200.000 evra i 15 odsto od sledeće prodaje. 

Radživ van La Para je četiri godine igrao u Engleskoj, a poprilično je iznenadio navijače iz te zemlje kada su primetili da se nalazi u Beogradu i da igra Ligu šampiona sa Zvezdom!

Stoga nije ni čudo da su ostavili svoje komentare o njegovoj igri, a oni su bili poprilično negativni!

"Radživ van La Para igra u Ligi šampiona. Čudan svet" - napisala je Lauren!

"Van la Para u Ligi šampiona? Šta je ovo. On je sr**e, očigledno ga neki vole!" - prokomentarisao je Beri!

"Pitam se da li će da uradi beskoristan dribling s preskakanjem lopte, a potom će ispucati loptu u aut" -rekao je Danijel!

" Ne mogu da verujem da gledam meč Lige šampiona sa Van La Parom koji prošle sezone kod Pulisa nije odigrao meč za Midlsboro. Ludo!"  - neveruje Džoš!

BONUS VIDEO 

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!

 

 

Komentari (1)

baron

07.11.2019 15:03

Amateri vode crvenu Zvezdu.Toliko promašaja pri kupovini igrača nije imao ni jedan klub sa ovih prostora.Odakle tolika sloboda Države da sipa novac u bunare bez dna a Narod svakim danom sve teže živi dok se fudbaleri prenemažu i bahate.