Aleksandar Mitrović
Tanjug/AP, Dave Thompson
Aleksandar Mitrović

Tanjug/AP, Dave Thompson

Aleksandar Mitrović , Foto: Tanjug/AP, Dave Thompson

* Aleksandar Mitrović je reprezentativac Srbije

* Igra za londonski Fulam

* Gol protiv Fulama mu je drugi ove sezone

Fudbaleri Fulama su u trećem kolu Čempionšipa pobedila Hadersfild sa 2:1, a Aleksandar Mitrović je bio strelac vodećeg gola.

Početak prikazivanja 07.09.2019 od 20:45, u glavnim ulogama: Tumbaković, Milivojević, Maksimović i mnogi drugi!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 14:01 Prvi protivnik i premijera nije mogla da bude teža! Povratak otpisanih Milivojević Tumbaković Maksimović * Ljubiša Tumbaković je bio otpisan kao selektor Crne Gore * Maksimović i Milivojević su bili otpisani od strane Mladena Krstajića * Novi selektor pokušava da regrutuje mnogo "otpisanih" fudbalera Reprezentacija Srbije je dobila novog selektora, a to je Ljubiša Tumbaković koji je dobio otkaz kao selektor Crne Gore, nakon što je odbio da vodi tu zemlju sa klupe protiv tzv *Kosova.

Ipak, Mitrović je imao i jednu smešnu situaciju. Pokušao je da iznudi isključenje jednog igrača rivala i to na veoma komičan način, a neki su ovaj potez osudili.

"Kao navijač Fulama kažem da je ovo sramota", poručio je jedan navijač Fulama, dok je drugi poručio "Nije mi se ovo dopalo kao navijaču Fulama, ali ne čini mi se da je obmanjivao, sudija ionako nije ništa preduzeo".

Pazite se Švajcarci! Garsija pred potpisom, Zvezda dobija ozbiljno pojačanje!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 14:15 Postoji šansa da nastupa protiv Jang Bojsa! Mateo Garsija, Foto: twitter/MarkovicNeb * Crvena zvezda je posle penala eliminisala Kopenhagen * Pobedom protiv Kopenhagena, Zvezda je obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige Evrope * Ukoliko eliminiše Jang Bojs, Zvezda će drugu godinu uzastopno učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona Argentinski fudbaler iz Las Palmasa Mateo Garsija stigao je danas na stadion "Rajko Mitić" na završne pregovore sa Crvenom zvezdom.

Zbog slične situacije napadač Lidsa Patrik Bamford je u maju mesecu zaradio dva meča suspenzije zbog simuliranja prekršaja na meču sa Aston Vilom (1:1).

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu