Vladan Milojević
AP Tess Derry
Vladan Milojević

AP Tess Derry

Vladan Milojević, Foto: AP Tess Derry

"Nisam ranije pričao na ovu temu, ali moj prvi trenerski posao u Crvenoj zvezdi dobio sam upravo od Gorana Bunjevčevića. Lično on je dao zeleno svetlo i zaposlio me u Omladinskoj školi Crevene zvezde. Radi se o čoveku koji mi je veoma drag. Poznavao sam ga lično i znam koliko je voleo fudbal i Crvenu zvezdu. Goran je bio veliki zvezdaš i dosta toga je dao srpskom fudbalu, nažalost više nije sa nama", rekao je sa setom u glasu Milojević.

Pročitajte još:

Strateg crveno-belih posebno se osvrnuo na činjenicu da je preminulom Bunjevčeviću, nekadašnjem kapitenu Zvezde, poslednji pozdrav poslao i Totenhem, takođe bivši klub veznog igrača.

"Sam gest Totenhema pokazuje koliko je veliki klub i da je više od fudbalskog kluba. Nisam iznenađen jer dosta toga znam od mog saradnika koji je bio u londonskom klubu na edukaciji i mnogo mi je pričao o Poketinu ne samo kao treneru već i kao čoveku. Veliko bravo za Totenhem", istakao je Milojević.

Milojević oprezan, žali zbog kazne UEFA koja je veoma oslabila crveno-bele

AUTOR: Za Alo.rs iz Londona Dragutin J. Bužić, I.Dž. DATUM I VREME: 21.10.2019. 21:16 Vladan Milojević je uoči utakmice trećeg kola Lige šampiona protiv Totenhema u Londonu otkrio ambicije crveno-belih u meču koji je zakazan za sutra od 21 čas. Vladan Milojević, Foto: EPA Koca Sulejmanovic "Ponosan sam što sam trener Crvene zvezde u ovom trenutku.

Bonus video: Miloš Šestić pred meč Crvene Zvezde sa Totenhemom