Sterling
AP Peter Byrne
Sterling

AP Peter Byrne

Foto: AP Peter Byrne

Sterling je u trening kampu nacionalno tima fizički nasrnuo na Gomeza dva dana posle poraza Sitija u Liverpulu (3:1), gde su se baš njih dvojica sukobili na terenu u finišu utakmice.

Pročitajte još:

Selektor Geret Sautgejt izjavio je da klupski rivalitet ne sme da bude iznad interesa "Tri lava".

"Jedan od najvećih izazova za nas je bio baš da osvojimo rivalitet u klubovima sa reprezentacijom. Nažalost, emocije su još uvek sveže. Sada je najvažnije da se fokusiramo na Crnu Goru", rekao je Sautgejt.

Nakon incidenta oglasio se i Sterling na svom Instagram profilu porucivši da nikada nije bio sklon incidentima, ali da su ga sada nadjačale emocije.

"Džo i ja smo razmenili neke reči i moramo da nastavimo dalje. Poznato je koliko emocija ima u sportu i moram da priznam da su me savladale. Mi smo dobri i obojica razumemo da za pet ili 10 sekundi sve može da se desi. Moramo napred, a ne da prave težu stvar nego što je sada", napisao je on.

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Ostaje pitanje da li će zvezda Sitija biti u sastavu za put u Prištinu i meč sa tzv. Kosovom u poslednjoj utakmici kvalifikacija za EURO.

Čelnici saveza, sudije i delegati iza rešetaka zbog nameštanja - Ovo su sporne utakmice (VIDEO)

AUTOR: Klix, Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 11.11.2019. 10:45 Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u Bosni i Hercegovini su počeli akciju usmerenu protiv više fudbalskih sudija i odgovornih osoba iz FSBiH zbog sumnje u nameštanje utakmica, u okviru koje je do sada uhapšeno osam osoba.

Bonus video: Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana