Siniša Mihajlović
printscreen
Siniša Mihajlović

printscreen

Siniša Mihajlović, Foto: printscreen

Legendarni srpski fudbaler, a sada trener Bolonje, Siniša Mihajlović je poslao poruku svim veteranima koji su bili akteri revijalnog meča u znak 110. rođendana FK Bolonje!

PROČITAJTE JOŠ:

U julu ove godine, Mihajloviću je dijagnostikovana akutna leukemija zbog čega nije mogao da vodi svoju ekipu na nekim utakmicama!

Siniša se oglasio povodom utakmice između legendi Bolonje i Real Madrida, a potom je svim akterima poslao pozdrave ali i veoma važnu poruku:

''Veoma mi je žao što ne mogu da budem tu sa vama, ali izašao sam iz bolnice i želim da idem kući da provedem vreme sa svojom ženom i decom. Nadam se da me razumete, '' poručio je MIhajlović u video poruci,a onda i nastavio:

'' Želim da se zahvalim svima, navijačima Bolonje, klubu, svima koji ste bili uz mene. Svima koji ste bili uz mene i dali mi snagu u ovim neobičnim trenucima. Borim se sa ovom bolešću, i siguran sam da za sada sve ide dobro i da ću pobediti u ovoj bitki, uz vašu pomoć i pomoć moje porodice. ''

Potom se osvrnuo i na aktere meča:

'' Takođe, želim da se zahvalim svima iz Real Madrida koji su došli na ovu proslavu 110 godina FK Bolonje i verujem da su svi građani Bolonje veoma ponosni na to. Želim posebno da se zahvalim mojoj braći Klarensu Sedorfu i Kristijanu Karembeu, volim vas momci. Takođe, rekao sam Marku Di Vaju da ovo ne shvati pogrešno i da ovo treba da se dobije, kao uvek, '' rekao je Miha kroz osmeh.

BONUS VIDEO 

Fudbaleri Zvezde pozdravljaju navijače na Jarinju