Pozdrav Zdravka Mamića i Aleksandra Vučića
Pixsell
Pozdrav Zdravka Mamića i Aleksandra Vučića

Pixsell

Pozdrav Zdravka Mamića i Aleksandra Vučića, Foto: Pixsell

Novogodišnja želja Zdravka Mamića, koju je 31. decembra 2018. podelio sa čitaocima „Alo!“, ostvarila se četiri meseca kasnije u Mostaru.

Podsetite se tog intervjua:

Tvorac moćnog Dinama i reprezentacije Hrvatske, koji se od juna prošle godine nalazi u izbeglištvu u Bosni i Hercegovini, u ekskluzivnom razgovoru za naš list kaže da je susret sa predsednikom Srbije na Sajmu privrede „bio veoma simpatičan“.

PROČITAJTE JOŠ:

- I ranije sam vam govorio koliko cenim Aleksandra Vučića, a sada sam imao priliku da ga upoznam i utisak mi je da je naš susret bio srdačan. Eto šta duhovi rade, dočekali smo upoznavanje na teritoriji treće zemlje - konstatovao je juče Zdravko Mamić.

Otkrijte nam, kako je došlo do susreta s predsednikom Srbije?

Zdravko Mamić

Alo!/Marko Metlaš

Zdravko Mamić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- S prijateljima sam krenuo na mostarski Sajam, ne znajući da je gospodin Vučić tu. U jednom trenutku na vratima sam uočio veliku gužvu i ugledao vašeg predsednika. Rekao sam malo glasnije drugarima: „Čekajte, želim da pozdravim svog velikog rivala - navijača Crvene zvezde“!

I?
- Vučić me je čuo, pogledao me je, nasmejao se i, naravno, članovi njegove delegacije su se zaustavili.

Zdravko Mamić

Alo! / M. Metlaš

Zdravko Mamić, Foto: Alo! / M. Metlaš

Šta vam je Vučić tad rekao?

- Rukovali smo se i najljubaznije me je pitao: „Kako si?“, „Kako se osećaš?“, „Kada ćeš u Srbiju?“ Dodao je da sam u Srbiji uvek dobrodošao.

Kakav je bio odgovor na predsednikovo poslednje pitanje?

- Zahvalio sam mu se najljubaznije, rekao sam mu da ću rado doći u Srbiju, među prijatelje, čim mi to okolnosti budu dozvoljavale. Čestitao mi je na svim fudbalskim ostvarenjima. Na kraju mi je poželeo svako dobro u životu - rekao je Zdravko Mamić.