Edin Džeko
EPA/Ettore Ferrari
Edin Džeko

EPA/Ettore Ferrari

Edin Džeko, Foto: EPA/Ettore Ferrari

Više izvora u Italiji objavilo je večeras da je poljski reprezentativac na pragu transfera u Romu, čime će Džeko biti slobodan da krene put Torina i da potpiše za Juventus u transferu vrednom 12 miliona evra.

S obzirom da Serija A kreće narednog vikenda, stvari se moraju ubrzati, pa su tako ubrzani i pregovori Rome i Napolija, koji je pristao da proda Milika za 24-25 miliona evra uz bonuse.

Ovo je primaklo napadača Torinu i Roma će sada pustiti Džeku za 12 miliona e ra i bonuse, što će najviše pomrsiti račune Luisu Suarezu, koji nestrpljivo čeka da ode u Juventus nakon što mu je poručeno da za njega u Barseloni više nema mesta.

Suarez odbija prevremeno da raskine ugovor sa Kataloncima ukoliko mu ne isplate celu preostalu platu, dok je Barsa zapretila Urugvajcu da će ga, ako treba, poslati na tribine do isteka ugovora.

Juventusu je potreban napadač, Džeko je bio glavna meta, a sada ostaje da se vidi da li će transfer Milika obradovati Bosanca ili će Juventus nekim čudom nastaviti potragu za Suarezom.

PROČITAJTE JOŠ: