Duško Tošić
FK Crvena zvezda
Duško Tošić

FK Crvena zvezda

Duško Tošić, Foto: FK Crvena zvezda

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, Duško Tošić, zbog pauze koja je nastala u kineskom prvenstvu, usled epidemije korona virusa, nalazi se u Beogradu gde trenira sa izabranicima Dejana Stankovića. 

Danas su naši fudbaleri nastavili sa treninzima, a na pomoćnom terenu našeg stadiona ponovo smo videli staro lice. Tošić је dobio je dozvolu od svog matičnog kluba Gvangžua da trenira u Beogradu sa crveno-belima, a isto tako ga je Dejan Stanković rado prihvatio na treninzima. Dokle god bude trajala pauza u kineskom prvenstvu, Tošić će biti tu da pojača konkurenciju na Zvezdinim treninzima, a potom se vraća u Kinu.

- Zvezda je moj klub. Logično je da, kada već imam ovu prinudnu pauzu, nastavim da treniram i to baš ovde u Zvezdi. Srećan samo što nije postojala dilema da radim sa crveno-belima. Naravno, kada se pauza završi, vratiću se u Gvangžu koji mi je dozvolio da ovde radim sa Dejanom Stankovićem i njegovim timom. Potrudiću se da, dok sam ovde, kroz rad i dobru atmosferu pomognem Zvezdi na treninzima – istakao je Duško Tošić.