Jelena Karleuša i Duško Tošić
Screenshoot Instagram
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

 

“Ništa… Ništa joj nisam kupio. Niti ja njoj, niti ona meni. (smeh) Ali, Nova godina nama ništa ne znači za poklone”, rekao je Duško.

Jelena Karleuša

Dejan Briza/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Dejan Briza/Alo!

Kako je objasnio, osim zdravlja nema nekih velikih želja jer mu je 2018. godina bila uspešna i iskreno veruje da će 2019. biti još uspešnija. Pauzu na kojoj je dok ne počnu sledeće pripreme kada se vraća u Kinu, Duško koristi da provede sa porodicom, a jedan njegov dan izgleda ovako:

“Ujutru se probudim, odvedem decu u školicu, odem na trening, malo se vidim sa drugarima… Uzmem njih dve oko četiri sata, i onda sam njihov. Igraonica jedna, druga… Evo, nigde nismo otišli iz Beograda jer ja ne mogu da se razdvojim od Atine i Nike. Svaki minut koristim da uživam sa njima.”

Duško Tošić sa decom
Duško Tošić sa decom, Foto: K.Lazarević/Alo

Na pitanje da li pored svega ovoga ima vremena i za Jelenu, Tošić je u sekundi odgovorio.

“Uvek! Porodica je najbitnija. Uživam u svakom trenutku u kojem smo zajedno. Još malo idem nazad, brzo počinju pripreme, ali ubrzo se one priključuju kod mene pa ćemo opet da uživamo”, poručio je.

 

Komentari (2)

nen

02.01.2019 11:18

Druze sta da ti kazem? Ili sve znas ili si magarac godine ako postoji takav izbor. Mozda si i ti tebi tamo napravio super zivot pa te za doticnu manje vise i zabole sta radi ovde ili si drugog seksualnog opredeljenja ili se kandidujes za izbor sa pocetka komentara.Nema cetvrto.

ika

02.01.2019 16:17

dusko to si pravi heroj.