Dragan Đurić
Alo/Marko Metlaš
Dragan Đurić

Alo/Marko Metlaš

Dragan Đurić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Nakon poraza od Čukaričkog u prvom meču polufinala Kupa Srbije (4:2) čelnici crno-belih raspravljali su da li da otpuste trenera Miroslava Đukića, ali su odustali od te ideje jer su zaključili da ne mogu da nađu adekvatnu zamenu.

Nekadašnji predsednik Partizana kaže da nije samo trener kriv za neuspehe ove sezone.

- Ne pamtim da je ikad bilo gore! Ne pamtim da nas je Zvezda onako ponizila u derbiju, da nismo šutnuli na gol u prvom poluvremenu. Ovo je ružno i tužno i dokaz da nemamo tim. Nije tu samo trener kriv, njega je najlakše oterati. Dovodite 100 igrača za dve godine, za to vreme dajete milion i po evra za šest levih bekova, a Bogosavca puštate u Čukarički za džabe. Šta im je uradio u sredu, pa on se zajebavao s njima po levoj strani - rekao je Đurić za Informer.

Nekadašnji funkcioner je zabrinut za budućnost kluba.

- Neću da dolivam ulje na vatru. Ali valjda mogu nešto da kažem kao partizanovac, moj klub tone, a niko prstom da mrdne zbog toga. Sumu platiš 1,65 miliona. Ako je tako, nek oni daju pare iz svog džepa, pa nek se igraju s klubom. Kod mene smo dovodili igrače uz konsultacije. Sad dovode Đukiću koga stignu i ubacuje mu igrače ko hoće - zaključio je razočarani Đurić.