Dragan Recko Antić
Printscreen/Youtube/Superliga Sr
Dragan Recko Antić

Printscreen/Youtube/Superliga Sr

Dragan Recko Antić, Foto: Printscreen/Youtube/Superliga Sr

Inđija se plasirala u Superligu Srbije pošto je u baražu za ulazak bila bolja od Dinama iz Vranja, prvi meč su dobili 3:0, dok su u drugom izgubili 2:0, ali ekipi sa juga naše zemlje nedostajao je još jedan gol za izjednačenje u ukupnom skoru.

Vranjanci ne mogu da se oproste sa ispadanjem iz elite, prvo je pomoćnik Dinama Radmilo Jovanović opleo da su ljudi iz Radnika iz Surdulice krivi za relegaciju, da bi potom predsednik i glavni trener Dragan Recko Antić opleo po kompletnoj familiji Tončev.

Pročitajte još:

Donald Tramp

Profimedia

Donald Tramp, Foto: Profimedia

- Familija Tončev i Radnik iz Surdulice cele sezone su nas „klali“ sudijama i iživljavali se nad nama. Za 30 godina u fudbalu ovo nisam doživeo, da jedna familija u kojoj niko nije šutnuo ni vrapče s praga, vodi srpski fudbal. Tako će uništiti ne samo Vranje, nego i Kragujevac, Kraljevo i druge. U tri utakmice sa Radnikom ove sezone sudije su nas masakrirale i Novica Tončev, sa svojim bratom i sinom, je krivac što smo ispali iz lige - rekao je Antić.

Koliko su očajni zbog ispadanja, najavili su čak i gašenje kluba.

- Dinamo je bio jedina svetla tačka ovog grada. Mislim da se od danas gasi, jer neću dozvoliti nikom da se iživljava nad ovim klubom. Pozivam predsednika FSS Slavišu Kokezu da se pozabavi ovakvim stvarima u našem fudbalu. Neka me kazne ako hoće i doživotno. Nepravdu ne trpim i više ne mogu i neću da ćutim - istakao je Recko.