Đenaro Gatuzo
EPA/Daniel Dal Zennaro
Dejvid Bekam

EPA/Facundo Arrizabalaga

Dejvid Bekam, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Uspeo je Dejvid Bekam da sprovede svoj projekat u delo, osnovan je fudbalski klub Inter Majami, koji će se od naredne sezone takmičiti u MLS ligi.

Govori se o brojnim igračima koji bi mogli da pojačaju redove njegove ekipe, šuška se da bi dres tima sa Floride mogli da pojačaju igrači poput Davida Silve i Luisa Suareza.

PROČITAJTE JOŠ:

Veliko je pitanje i ko će predvoditi ekipu sa klupe, šuškalo se da bi to mogao da bude bivši trener madridskog Reala Santijago Solari.

Ipak, izgleda da Bekam ima mnogo veće ambicije, pa na klupi Inter Majamija želi iskusnijeg stručnjaka.

Đenaro Gatuzo

EPA/Daniel Dal Zennaro

Đenaro Gatuzo, Foto: EPA/Daniel Dal Zennaro

Dva imena su u igri, prema navodima italijanskih medija, Bekam želi Đenara Gatuza ili Karla Anćelotija.

Rino Gatuzo je bez angažmana od kako je napustio klupu Milana, dok iskusni Anćeloti predvodi Napoli, ali se priča da bi mogao da napusti "San Paolo" na kraju sezone.

Smatra da mlađi dolaze i da sledeća godina donosi nove Grend slem šampione! A Đoković... pa, zna se

AUTOR: B92/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.11.2019. 17:38 Uvek je Novak glavni favorit, međutim... Đoković, Beker, Foto: AP/Ben Curtis Bivši broj jedan svetskog tenisa, Nemac Boris Beker, smatra da će neko od mlađih igrača narede sezone doći do Grend slem titule, ali veruje i u Novaka Đokovića.

Ipak, jasno je da je obojici prioritet ostanak u Evropi, pogotovu Gatuzu, koji tek treba da se dokaže kao trener.

Videćemo da li Bekam može da sprovede svoje želje u delu, jasno je da ima velike ambicije i utisak je da bi njegov klub mogao da bude od velikog značaja za razvoj fudbala u Americi.

BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"