DRAMA U ARGENTINI! Doktor optužen za Maradoninu smrt izašao pred ljude, sve je rekao!

Čuveni argentinski hirurg Leopoldo Lukve optužen je za smrt Dijega Armanda Maradone. Protiv njega je pokrenuta istraga, a rešio je da se oglasi

Fudbal
Fudbal, Foto: Printskrin

Nije mogao da sakrije suze.

- Znate li vi za šta sam ja odgovoran? Za to što sam ga voleo, što sam se brinuo o njemu, što sam mu produžavao život, što sam taj život popravljao do samog kraja - rekao je Lukve.

Pokušao je da se opravda.

- Ako mene pitate, ja sam neurohirurg i moj posao se odavno završio po ovom pitanju. To smo, prosto završili (operacijom sredinom novembra). A kako se Maradona oporavljao kod kuće, to stvarno nije moja odgovornost - istakao je Lukve.

Nastavio je u istom ritmu.

- Maradona je morao da bude smešen u neki rehabilitacioni centar. Ali, nije hteo. Njega niste mogli na nešto da nagovorite - istakao je Lukve, dodajući da ne zna zašto nije bilo defibrilatora u blizini kada je konstatovano da čuveni fudbaler ne reaguje na pozive i dodire bolničarke i prispelih lekara koji su u sredu, u podne po lokalnom vremenu, došli na ranije zakazani fizijatarski i neurološki prelog, a naglasio je i da "nema predstavu" zašto nije bilo ambulantnih kola ispred Maradonine kuće.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Bonus video:

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi