Filip Stevanović
Alo/Marko Metlaš
Filip Stevanović

Alo/Marko Metlaš

Filip Stevanović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Filip Stevanović, perspektivni krilni napadač Partizana, otkupljen je od strane jednog investicionog fonda za 21 milion evra. Od te sume, crno-belima će pripasti "čisto" 16 miliona evropskih novčanica, što je jedna od najvećih cifara na ime obeštećenja u istoriji srpskog fudbala.

PROČITAJTE JOŠ:

Stevanović je prošlog meseca napunio tek 17 godina, a ove sezone je dobio puno poverenje šefa struke, Sava Miloševića. Interesantno je da je pored odličnih igara postao i najmlađi strelac u istoriji evrotakmičenja na prostoru bivše Jugoslavije i to pogotkom protiv Konahs Kija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Filip Stevanović

Alo/Marko Metlaš

Filip Stevanović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Pretpostavlja se da je u pitanju investicioni fond Pina Zahavija.

Ovim transferom, Partizan rešava veliki deo finansijskih problema, obzirom da je dug osvajača Kupa Srbije oko 20 miliona evra, što može gotovo u potpunosti biti pokriveno ovom prodajom.

Srpski zvaničnik se nalazi na granici, dao prve informacije! Rekao je pred policijom: "Mi smo ovde domaćini!"

AUTOR: Alo.rs/Vladimir Zogović DATUM I VREME: 09.10.2019. 11:07 - 09.10.2019. 11:12 Situacija je više nego napeta. policija na Jarinju, Foto: Alo/Vladimir Zogović Utakmica između Trepče i Crvene zvezde u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije trebalo je da se odigra danas u 14 časova, ali su fudbaleri beogradskog kluba zaustavljeni na Jarinju.

Podsetimo, mladi ofanzivac je odigrao ukupno 12 utakmica za crno-bele na kojima je postigao četiri pogotka.

BONUS VIDEO:

Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo