Crvena zvezda - Jang Bojs
AP Photo/Darko Vojinovic
Crvena zvezda - Jang Bojs

AP Photo/Darko Vojinovic

Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Pažnju posle utakmice privukla je informacija koju je portal Alo.rs ekskluzivno preneo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dva sata pre meča u telefonskom razgovoru rekao Aleksi Vukanoviću da postigne gol i bude junak. Više o tome pročitajte u tekstu ispod.

Predsednik Vučić obavio jedan poziv, ono što je usledilo postaće istorija!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 29.08.2019. 11:51 Predsedniku se želja ostvarila. Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Kako Alo.rs ekskluzivno saznaje, dva sata pred utakmicu Crvene zvezde i Jang Bojsa, predsednik Srbije Aleksandar Vučuć zvao je Zvezdinog igrača Aleksu Vukanovića i rekao mu "Majstore, daj gol". Predsedniku se želja ostvarila jer je upravo Vukanović dao gol!

"Poželeo mi je da postignem gol, drago mi je da sam uspeo", kaže napadač crveno - belih.

Ajaks siguran, gol Tadića, prošli Klub Briž i Slavija Prag (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 23:20 Žreb za grupnu fazu je u četvrtak u 18 časova u Monte Karlu. Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK Ajaks je tamo gde mu je i mesto - u grupnoj fazi Lige šampiona. AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 20:27 - 28.08.2019.

Vukanović je za sportski žurnal potvrdio ove informacije i prepričao šta se dešavalo:

"Direktor Terzić mi je rekao da neko hoće da me čuje. Nisam ni slutio ko je u pitanju kad mi je dao telefon. Počeo sam da se smejem i nisam verovao kad mi je Zvezdan rekao da je na vezi predsednik Srbije. Kad sam se javio, shvatio sam da pričam sa njim. Rekao mi je: „Dobar dan, Aleksa, čestitam na svemu što ste uradili i odigrajte dobru utakmicu“. Poželeo mi je i da postignem gol, drago mi je da sam uspeo.

PROČITAJTE JOŠ:

Crvena Zvezda je odigrala nerešeno protiv Jang Bojsa 1:1 u revanš meču plej - ofa i plasirala se drugu godinu uzastopno u grupnu fazu Lige šampiona. 

BONUS VIDEO:

Istorijski trenutak: Puna Marakana bodri Zvezdu do Lige šampiona!