Mančester junajted
EPA/Rui Vieira
Mančester junajted

EPA/Rui Vieira

Mančester junajted, Foto: EPA/Rui Vieira

Prema pisanju britanskih medija na "Old Traford" je stigla unosna ponuda vredna 4,5 milijardi evra. Princ od Arabije, Mohamed bin Salman, spreman je da od Malkolma Glejzera preuzme klub za prilično bogatu ponudu, jednu od najvećih u istoriji sporta.

Mohamedova želja je da vrati stari sjaj na "Old Traford” i da investira mnogo više od trenutno prvog čoveka Mančester sitija, šeika iz Abu Dabija, Mansura bin Zajeda al Nahjana.

Siniša Mihajlović ponovo završio u bolnici! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.10.2019. 22:38 - 21.10.2019. 22:45 Siniša, bez obzira na probleme sa lečenjem, vodi svoju Bolonju, nekada sa terena, nekada putem video prenosa. Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO Siniša Mihajlović, trener Bolonje i legenda srpskog fudbala, ponovo se nalazi u bolnici kako bi primio treći ciklus hemoterapije, prenose italijanski mediji.

Saudijski princ je poodavno pokazao interesovanje za Mančester Junajted, a do sada su mu navodno odbijene dve ponude, koje su bile vredne nekoliko milijardi evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Ed Vudvord je poručio da on ne zna ništa o prodaji Mančester junajteda, a i koliko on zna, nikakve zvanične ponude nije ni bilo.

"Koliko znam, porodica Glejzer nema nameru da proda klub. Nedavno su izneli određene dugoročne planove i koliko ja znam, ne postoji nova konkretna ponuda za kupovinu Mančester Junajteda", rekao je Ed Vudvord.

Mančester junajted će u četvrtak, 24. oktobra igrati utakmicu u Beogradu protiv Partizana.

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu