Dejan Stanković
FK Crvena zvezda
Slobodan Rajković

Blic/Marko Metlaš

Slobodan Rajković, Foto: Blic/Marko Metlaš

Transfer bomba u najavi! Kako Sportski Žurnal saznaje, Slobodan Rajković je velika želja Crvene zvezde i trenera Dejana Stankovića, koji bivšeg reprezentativca dobro poznaje iz Italije. Isusni štoper je celu jesen proveo na treninzima Partizana, gde je radio sa izabranicima Sava Miloševića da bi održao formu, ali kad je dobio ponudu od 300 hiljada evra godišnje da postane član kluba iz Humske, nije je prihvatio. 

Rajković je bio zatim na korak od dogovora sa čelnicima Peruđe, ali na kraju nije potpisao za italijanskog drugoligaša. Zatim se pričalo da je Ufa, ruski prvoligaš, blizu dogovora sa Rajkovićem, ali ni od toga nije bilo ništa. Celu situaciju očigledno žele da iskoriste na "Marakani" i privole iskusnog 30-godišnjaka da obuče crveno-beli dres. 

Rajković je igrao u Srbiji za OFK Beograd, a zatim je bio član Čelzija, PSV, Tventea, Vitesea, Hamburgera, Darmštata i Palerma. Bez kluba je od prošlog leta. 

Komentari (1)

Boban

24.01.2020 11:20

Zvezda ima 4 igrača koji pokrivaju poziciju kao i Rajković koji nije potreban jer je Babić mlađi i bolji igrač od njega, jedino ako se tale menadžeri. Opet će napraviti grešku i gomilati igrače prosečne vrednosti, zrenirao u Partizanu, da je dobar uzeli bi ga grobari.