SVAKA ČAST LALE! Divan gest Vojvodine, medicinski radnici mogu besplatno na tribine do kraja sledeće sezone

Znak zahvalnosti ljudima koji su na "prvoj liniji fronta".

FK Vojvodina, Nenad Lalatović
FK Vojvodina, Nenad Lalatović, Foto: FK Vojvodina

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da će svi medicinski radnici koji se bore protiv koronavirusa u naredne dve godine moći besplatno da gledaju utakmice Lala na domaćem terenu.

- U ovom trenutku, u celom svetu je teška situacija, a za lekare, medicinske sestre, pomoćne radnike i sve ostale u našem zdravstvu se nema šta drugo reći sem da su to istinski heroji. Fudbalski klub Vojvodina im daje punu podršku, veoma im je zahvalan i neće ih zaboraviti - rekao je Dragoljub Samardžić.

- Svima njima, ponudićemo specijalne knjižice, sa kojima će u naredne dve godine oni i članovi njihovih porodica moći besplatno da dođu na svaku utakmicu Vojvodine. Ako neko od njih jednog dana postane i naš navijač ili simpatizer, to će nam biti velika čast i zadovoljstvo - dodao je vršilac dužnosti predsednika Vojvodine .

Samardžić je naveo da su neki od zaposlenih u klubu imali problema sa koronavirusom, ali da su zahvaljujući zdravstvenim radnicima uspeli da se oporave i vrate na posao.

- Prvom koji dobije tu knjižicu, uručiće mu je naš fudbaler Dejan Zukić, čiji otac je pobedio koronu - rekao je Samardžić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi