Nemanja Vidić
EPA
Nemanja Vidić

EPA

Nemanja Vidić, Foto: EPA

Prošle su četiri godine otkako je otišao iz Premijer lige ali ga još uvek pamte u Engleskoj gde je upisao 120 nastupa.

Ben Foster, golman Votforda je govorio o Košti, da špansko-brazilskog napadača da se radi o "odvratnom malom pacovu".

"Dijego Košta je bio mali odvratni pacov. Samo je mislio na svađanje i grebanje. Nije vas ostavljao na miru, nije vam dao ni sekunde da dišete", rekao je Foster.

"Sličan njemu je pomalo bio i Luis Suarez. Bilo je užasno igrati protiv njega. Udario bi vas, ogrebao, bilo šta", prisetio se Englez.

Dijego Košta

EPA/RodrigoJimenez

Dijego Košta, Foto: EPA/RodrigoJimenez

Košta je nekoliko puta u prošlosti rekao da je to njegov način igre i da ne bira sredstva kako bi pomogao svom timu da dođe do pobede.

Nakon što je objasnio zašto su Košta i Suarez za njega bili noćna mora na terenu, Foster je otkrio i kako je najviše problema u Junajtedu imao sa Rojom Kinom i Vidićem.

"Sa Kinom sam bio kratko, ali njega sam se smrtno plašio, moram priznati. Bio je jako opasan lik, sa njim nije bilo puno prostora za šalu", rekao je Foster pa dodao:

"Nemanja Vidić je bio bolesnik. On je bio spreman glavom da izleti pred nečiju nogu kako bi zaustavio loptu da ne uđe u gol. Da, totalni bolesnik. Tevez je bio druga priča, on je najgori igrač kog sam ikada vidio na treningu. Nije postojao, uopšte ga to nije zanimalo."

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ: