Anhel di Marija
AP
Anhel di Marija

AP

Anhel di Marija, Foto: AP

Fudbaler Pari Sen Žermena Anhel Di Marija mogao bi da se vrati u Španiju, ali ne u Real Madrid čiji je dres sa uspehom nosio, već u redove rivala Barselone ili madridskog Atletika.

Pročitajte još:

NADALOVA LJUBAV IZ DETINJSTVA! Ova lepotica je ukrotila "bika sa Majorke", Rafa se ženi! (FOTO)

ŠTA TI JE KARMA! Ronaldo prozivao protivnika da je prenizak da bi pričao, ovaj mu odgovorio na najbolji mogući način! (FOTO + VIDEO)

SIGURAN POČETAK! Uspešan start Đerea na Mastersu u Rimu!

Španski list Don Balon piše da prvi čovek PSŽ-a Naser Al-Kalifi vidi dobar posao u prodaji argentinskog fudbalera ovog leta i vrati uloženih 63 miliona evra prilikom transfera iz Mančester Junajteda.

Na prelasku u Barselonu radi i Di Marijin saigrač iz reprezentacije i veliki prijatelj Lionel Mesi, koji ne krije da dugo želi da ga vidi na Nou Kampu, ali veliku ulogu odigraće još jedan Argentinac - trener Atletika Dijego Simeone.

Dijego Simeone

EPA/Juanjo Martin

Dijego Simeone, Foto: EPA/Juanjo Martin

Ipak, prioritet Di Marija je da igru iz Mesija i postane jedan od retkih igrača koji su nosili dresove dva najveća kluba u Španiju, pored asova kakvi su bili Luis Figo, Ronaldo, Robert Prosinečki, Samjuel Eto, Luis Enrike...

Di Marija je igrao za Real Madrid u periodu od 2010. do 2014. kada je dao veliki pečat osvajanju Lige šampiona, malo pre odlaska u Junajted, uz titulu u Primeri, dva Kupa kralja i Superkupove Španije i Evrope.