Fudbaleri Zvezde
FK Crvena zvezda
Fudbaleri Zvezde

FK Crvena zvezda

Fudbaleri Zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Uvodni deo podrazumevao je standardno zagrevanje i razgibavanje, da bi potom istrčavanjima od kraja terena do centra završili neophodnu pripremu pred trening. Takođe, uz pomoć standardnih rekvizita poput prepona, štapova i čunjeva, prvotimci crveno-belih su se spremili za ono što ih je očekivalo u nastavku. Nije izostala ni popularna ševa u kojoj su, podeljeni u tri grupe, uživali naši fudbaleri.

Zatim se prešlo na pažljivo i marljivo objašnjavanje taktike koju stručni štab želi da nametne prvotimcima, a oni su upijali sve instrukcije i savete trenera Stankovića. Sav fokus bio je usmeren na taktičke zamisli, kao i na pozicionom pomeranju i tačnim, pravovremenim dodavanjima.

Posle toga su prvotimci Zvezde, podeljeni u dve grupe, igrali fudbal na skraćenom terenu. Već sada se vidi koliko su ozbiljno i motivisano ušli u letnje pripreme sa željom da svoju igru podignu na još viši nivo. Sigurno je ovakav vid treninga prijao fudbalerima, jer kada je lopta u nogama sve je lako.

Golmani su radili odvojeno sa trenerom Pjerluiđi Briviom, a pored standardnih vežbi, koje će im pomoći da se što bolje pripreme za udarce protivnika, Zvezdini čuvari mreže uvežbavali su i tačna dodavanja.

Polako se rad crveno-belih usmerava i ka onome što ih čeka u nastavku. To podrazumeva da se igra što brže i da ekipa izgleda što kompaktnije na terenu. Posle sat i po vremena, naši igrači su otišli na zasluženi odmor.

PROČITAJTE JOŠ: