Mladen Krstajić na pres konferenciji
Alo! M.Metlaš
Mladen Krstajić na pres konferenciji

Alo! M.Metlaš

Mladen Krstajić na pres konferenciji, Foto: Alo! M.Metlaš

Reprezentativci Srbije zaputili su se na put u Nemačku gde će sa domaćinom igrati prijateljski meč pred početak kvalifikacija za EURO 2020.

Pred ovaj susret, selektora Mladena Krstajića dočekao je veliki problem, jer neće moći da računa na neke veoma bitne fudbalere.

Pročitajte još:

Selektor je još u ponedeljak, kada se reprezentacija okupila, saopštio koji se igrači žale na povredu, a sada se ta lista dodatno prošrila pa pored od ranije povređenih Nemanje Matića, Aleksandra Prijovića i Aleksandra Kolarova, Krstajić neće moći da računa ni na Filipa Kostića, Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića.

Svi ovi fudbaleri ostali su u Beogradu na terapijama, pa će biti uspeh ukoliko neko od njih bude mogao da nastupi na startu kvalifikacija protiv Portugala.

Fudbalska reprezentacija Srbije

profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: profimedia

Pored ovih fudbalera, našem nacionalnom timu najverovatnije neće moći da pomogne ni Ljubomir Fejsa, koji će u Lisabonu dočekati ostatak tima.

Reprezentacija Srbije prijateljsku utakmicu protiv Nemačke igra u sredu od 20:45, dok kvalifikacije protiv aktuelnog šampiona Evrope počinje u ponedeljka od 20:45.