Radnički - Čukarički
printscreen/FkČukarički

Radnički je na Čairu bio na pragu trijumfa, jer je posle preokreta vodio golovima Lazara Ranđelovića u 24. i Nermina Haskića u 62, sve do prvog minuta sudijske nadoknade, kada je Luka Stojanović doneo veliki bod gostima sa Banovog brda.

PROČITAJTE JOŠ:

LEPE SLIKE POSLATE SVETU! Iz dosad neviđene perspektive zabeležen 32. Beogradski maraton (VIDEO)

NEOČEKIVANO OVAJ GRAD! London više neće biti domaćin završnog Mastersa, izabran je novi, evo šta kažu Novak i Federer!

REŠIO DA PROGOVORI O FINALNOJ SERIJI Repeša: "Sport nije pitanje života i smrti, doživeli smo traume svi u klubu"

Mnogo uzbuđenja je bilo u samom finišu utakimice na "Čairu" u kojoj su gosti iz Beograda stigli do izjednačenja golom posle indirekta u prvom minutu sudijske nadoknade, a incidenti su se dogodili pre i nakon pogotka.

Radnički - Čukarički

printscreen/arenasport

Radnički - Čukarički, Foto: printscreen/arenasport

Trener Čukaričkog Simo Krunić isključen je u završnici utakmice a zatim je usledio njegov sprint preko celog terena da bi kod izlaza stao i krenuo ka navijačima i gestikulirao nešto u njihovom pravcu.  Tada mu je prišao delegat i uspeo da ga natera da ode u svlačionicu

Nakon gola Čukaričkog, slavili su fudbaleri sa Banovog brda, a žestoki protesti na drugoj, da bi potom bio isključen pomoćni trener Nišlija, Vidak Bratić.

Asistent Nenada Lalatovića, koji nije vodio svoju ekipu, se potom zaleteo prema svlačionici u želji da se obračuna sa verovatno Simo Krunićem, trenerom Čukaričkog.

Zatim je uletelo obezbeđenje koje je pokušavalo da spreči Bratića, čak su i pojedini igrači pokušali da smire situaciju, da bi se na kraju Bratić vratio u svoju svlačionicu!

Tim Nenada Lalatovića propustio je šansu da se približi Crvenoj zvezdi na samo bod, pred večiti derbi večeras od 19 sati, pa je sada razlika na tri.

Sa druge strane, Čukarički je preuzeo treće mesto sa bodom više od Partizana.