Crvena zvezda - Kopenhagen
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Crvena zvezda - Kopenhagen

Alo/Marko Metlaš

Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: Alo/Marko Metlaš

Fudbalere Zvezde naredne nedelje očekuje revanš meč 3. kola kvalifikacija za Lligu šampiona protiv tima Kopenhagena. Prvi meč u Beogradu okončan je nerešenim rezultatom (1:1), pa će odluka o plasmanu u narednu rundu pasti naredne nedelje u Kopenhagenu.

Poznato je da ''Delije'' pružaju podršku svom klubu, gde god da igra, a kada su veće utakmice u pitanju, bar 10 000 njih su uz svoju Crvenu zvezdu. Ovog puta to neće biti slučaj.

Za dlaku ostali bez Zahe, ali im je stigao - SVETSKI PRVAK!

AUTOR: Sportske/S.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 18:04 Odličan posao. Đibril Sidibe, Foto: AP/Thibault Camus Novo pojačanje Evertona, Zaha će ostati izgleda samo san, ali "Karamele" su angažovale francuskog reprezentativca Đibrila Sidibea. AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 08.08.2019. 16:04 Da li će u finiš prelaznog roka doći do najveće transfer bombe?

Naime, Kopenhagen je na svom oficijalnom sajtu zabranio prodaju karata navijačima koji nisu registrovani na njihovom sajtu. Članovi ovog sajta su samo verni navijači ovog danskog kluba koji već godinama kupuju na ovaj način karte za utakmice Kopenhagena.

Crvena zvezda - Kopenhagen

Alo/Marko Metlaš

Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: Alo/Marko Metlaš

Ipak, nema sumnje da će Delije iz Srbije, ali i svih ostalih zemalja širom Evrope pokušati da se domognu karata na sve načine i nema sumnje da će Zvezda u Kopenhagenu imati ogromnu podršku svojih navijača.

Karte koje je Zvezda dobila, oko 1000 njih, biće u prodaji u prostorijama Zvezdine revije u četvrtak od 16 do 18 časova, a ukoliko ostane još karata, one će se prodavati i u petak od 14 do 16 časova na istom mestu.

PROČITAJTE JOŠ:

Cena karte je 18 evra, ali će je Delije prodavati po ceni od 20 evra, uz obrazloženje da 2 evra od svake karte ide za popunu fonda grupe. Takođe, postoji i uslov za kupovinu karte, a to je pokazivanje sezonske karte.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...