Dejan Stanković
ALO Foto: Vladimir Marković
Dejan Stanković

ALO Foto: Vladimir Marković

Dejan Stanković, Foto: ALO Foto: Vladimir Marković

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera analizirao je utakmicu Lige šampiona između Crvene zvezde i Totenhema.

PROČITAJTE JOŠ:

Fudbaleri Totenhema ubedljivo su pobedili Crvenu zvezdu sa 4:0 na stadionu "Rajko Mitić", a za TV Arenasport svoje viđenje dao je i Dejan Stanković.

Nekadašnji kapiten Intera rekao je kako je Zvezda bila pod velikim pritiskom i propustila neke lepe šanse za postizanje pogotka.

"Ne znam da li je Zvezda mogla više. Mogla je da postigne gol, ne jedan već dva, ali... U ovakvim utakmicama moraš da iskoristiš šanse. To se videlo u drugom poluvremenu, gde je Zvezda imala dosta slabiju igru, veliku pritisak, brzo je primala golove... Ovo je jak poraz, ali Zvezda je uspela dosta puta da se podigne posle neuspeha i nadam se da će tako biti i ovog puta", rekao je Stanković.

Pohvalio je i Njegoša Petrovića za jako dobro odigranu utakmicu protiv jakog tima kao što je Totenhem.

Dejan Stanković je odmah pritekoa u pomoć

Marko Metlaš,Alo

Dejan Stanković je odmah pritekoa u pomoć, Foto: Marko Metlaš,Alo

"Njegoš je odigrao fenomenalnu utakmicu. Iz ovako negativne večeri može da se izvuče pozitivno da smo dobili mladog igrača. Nije lako igrati, pritisak je ogroman, Liga šampiona, Marakana...Oni su mnogo jaki u kontrama, ali vratio bih se na pozitivu. Moramo da kažemo da je Liga šampiona mnogo teško takmičenje. Nije normalno da svake godine igramo Ligu šampiona. Srećemo se sa mnogo teškim protivnicima. Sve što se dodatno uradi je mnogo pozitivno za srpski fudbal, a pogotovo za Crvenu zvezdu. Kada imaš priliku da se takmičiš, takmičiš se do kraja i pokušaš da izvučeš maksimum iz sebe. Zvezda ima šansu da završi na trećem meču, što da ne... Imamo direktan meč sa Olimpijakosom, dovoljan je i nerešen rezultat. Iskreno se nadam i navijam za to", nastavio je Stanković.

U poluvremenu meča protiv Totenhema, Stanković je u ime Crvene zvezde uručio dres Mirku Bunjevčeviću, rođenom bratu pokojnog Gorana Bunjevčevića, nekadašnjeg veziste crveno-belih i "pevaca".

"Bio je to lep povod, da Minji (Bunjevčevićevoj ćerki) i Mirku uručimo poklon. Bio sam sa (sinom) Aleksandrom i velika mi je čast što sa navijačima i FK Crvena zvezda možemo da se setimo velikog Gorana, koji je bio oličenje dobrote i poštenja. Prerano nas je napustio, a siguran sam da bi bio tu", izjavio je Stanković.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana