Dejan Stanković
Alo/Marko Metlaš
Dejan Stanković

Alo/Marko Metlaš

Dejan Stanković, Foto: Alo/Marko Metlaš

Proslavljeni fudbaler Dejan Stanković svojim najvećim životnim uspehom smatra izgradnju skladne porodice sa suprugom Anom, sa kojom ima sinove Stefana, Filipa i Aleksandra.

Nekadašnja fudbalska zvezda Dejan Stanković sa Anom je u braku 18 godina i ponosno ističe da mu je ona najveća životna podrška.

- Nedavno sam rekao da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada - rekao je Stanković za magazin "Gloria".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

♥️

A post shared by Dejan Stankovic (@dejanstankovic) on Aug 26, 2018 at 2:27pm PDT

Na pitanje da li je trojici naslednika strog otac, slavni sportista kaže:

- Ne razmišljam o tome da li sam strog ili blag, želim samo da imaju osmeh na licu i da budu srećni. Greške su sastavni deo svake karijere, bez njih je nemoguće postići uspeh. Zato neka slobodno greše, ali neka budu svesni gde su i kako pogrešili, da bi to kasnije mogli da isprave. Ne bi trebalo ponavljati grešeke, ali grešiti je sasvim u redu.

OVOG PUTA JE PRETERAO, SMATRAJU U NEMAČKOJ Nakon otvorene podrške Erdoganu, Mesut Ozil otišao i KORAK DALJE

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Sve ti dugujem...SREĆAN RODJENDAN ANDJELE MOJ...❤️❤️❤️

A post shared by Dejan Stankovic (@dejanstankovic) on Oct 13, 2017 at 2:30pm PDT

Dejanova supruga Ana, inače, ne voli da se eksponira u javnosti, veoma je posvećena porodici, nije veliki ljubitelj mode, vreme provodi sa porodicom i nema kućnu pomoćnicu koja joj pomaže u obavezama oko domaćinstva.