Dejan Stanković
FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

FK Crvena zvezda

Dejan Stanković, Foto: FK Crvena zvezda

- Pristup od strane mojih igrača u utakmicama protiv omladinaca i sada protiv ekipe Grafičara je fenomenalan. To je ono na čemu konstantno radimo. Nije bitno protiv koga igramo, već pristup svakom protivniku. Nije problem kada se pogreši, ali da uđemo loše u utakmicu to ne volim. Zadovoljan sam ovom proverom, dobar protivnik.

- Drago mi je što smo se vratili da igramo na našoj Marakani, rasporedili smo minute i polako se spremamo za nastavak prvenstva. Imamo još četiri utakmice i, nadam se, sve tri u kupu. Sve teče po planu i onako kako smo zamislili. Takođe, volim kada svi na nogama napuste teren, kada nema povreda ni ranijih odlazaka u svlačionicu.

Zvezdin strateg pohvalio je mlade momke koji su u utakmicama protiv prvog tima pokazali kvalitet i dokazali da Crvena zvezda ima mnogo talentovane dece.

- Što se tiče Zvezdinih omladinaca i igrača Grafičara, mogu reći da imaju mnogo kvaliteta. Ja sam upoznao Erakovića, Juga i Krstovića. Oni su i danas odigrali dobro i potvrdili da Crvena zvezda na njih može ozbiljno računa. Ima tu i drugih igrača, kao i iz omladinskog pogona, ne možemo ih sve prekomandovati u prvi tim. Bitno je da Crvena zvezda ima nešto mlado i kvalitetno. Sa njima klub treba da napreduje i živi, tako da sam prezadovoljan svim što sam video u mečevima protiv omladinaca i Grafičara – završio je Dejan Stanković.