Vukanović Gobeljić Degenek
EPA Will Oliver
Vukanović Gobeljić Degenek

EPA Will Oliver

Vukanović, Gobeljić i Degenek, Foto: EPA Will Oliver

"Poraz rezultatom 5:0 nije realan ni zaslužen. Imali smo svoje šanse, ali je razlika što ih nismo iskoristili. Totenhem je umeo da realizuje šanse i u tome je kvalitet njegovih ofanzivaca koji su među najboljim u svetu", istakao je Zvezdin štoper i dodao:

Pročitajte još:

"Pokazali smo da možemo da igramo fudbal i siguran sam da će rivalu biti znatno teže u narednom meču, pred našim navijačima. U velikoj meri na tok meča je uticao rano primljen gol. Pali smo psihički i trebalo nam je vreme da se vratimo. Da nismo primili gol u uvodnim minutima sigurno bi sve bilo drugačije. Okrećemo se utakmici u prvenstvu".

Crvena zvezda posle tri kola ima isto toliko bodova. Šampion Srbije na premijeri je poražen od Bajerna (3:0), a potom je na svom terenu savladao Olimpijakos (3:2).

Veliki i u porazu! Navijači Totenhema pokušali da izazovu sukob, Srbi ih reakcijom brutalno spustili na zemlju (VIDEO)

AUTOR: Iz Londona za Alo.rs D. J. Budžić, I. Dž. DATUM I VREME: 22.10.2019. 22:59 Navijači Crvene zvezde održali lekciju domaćinu, uprkos porazu Beograđana u Londonu rezultatom 5:0. Foto: ALO!/D.J.Bužić Podršku fudbalerima Crvene zvezde u Londonu je pružilo nekoliko stotina zvezdaša.

Naredni meč u Ligi šampiona Crvena zvezda igra na svom terenu ponovo protiv Totenhema, a susret je zakazan za 6. novembar od 21 čas.

Bonus video: Komešanje navijača Zvezde i Engleza na stadionu Totenhema!