Nemanja Milunović
EPA Andrej Cukic
Nemanja Milunović

EPA Andrej Cukic

Nemanja Milunović, Foto: EPA Andrej Cukic

"Znamo šta nam donosi ovaj meč, bićemo maksimalno koncentrisani i daćemo sve od sebe za pozitivan rezultat. Realno, prema svemu što smo prikazali ove sezone zaslužujemo da igramo Evropu", rekao je Milunović za klupski sajt.

Defanzivac Zvezde istakao je da reč umor ne postoji pred susret u Atini, koji će za fudbalere srpskog šampiona biti 35. po redu od jula meseca.

"Ne osvrćemo se na broj mečeva koji smo odigrali do sada, već samo na važnost ove utakmice. Znamo da nas posle Atine očekuje samo još duel sa Čukarickim, pa zaslužen odmor i zato moramo dati maksimum. Ne treba se štedeti i siguran sam da ce ekipa to i uraditi. Psihološka iscrpljenost je u ovom slucaju u drugom planu. Svi mi želimo posle dve godine da Zvezda dočeka prolece u Evropi, izuzetno motivisani idemo u Atinu po pozitivan rezultat."

Atmosfera na stadionu „Karaiskakis“ biće prijateljska, kao i u Beogradu na prvom susretu dva bratska tima, bez obzira na značaj meca.

"Lepo je kad ceo stadion peva istu pesmu, uveren sam da ce atmosfera ponovo biti vrhunska. Podrška navijača ce nam značiti, kao i uvek i nadam se da cemo ih mi obradovati dobrim rezultatom i plasmanom u Ligu Evrope", zaključio je Milunović.

Crvena zvezda je posle pet kola treca u grupi B sa tri osvojena boda, dok je Olimpijakos poslednji sa samo jednim.

Izabranicima Vladan Milojevića dovoljan je i remi za ostanak na ovoj poziciji i plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, dok klubu iz Atine odgovara samo pobeda.

Meč između Olimpijakosa i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat u Atini.