Dea uručuje sat Tomaneu
fss.rs
Dea uručuje sat Tomaneu

fss.rs

Dea uručuje sat Tomaneu, Foto: fss.rs

Fudbaleru Crvene zvezde Tomaneu uručen je ručni sat kao poklon Fulbalskog saveza Srbije za fenomenalan pogodak makazicama protiv Spartaka, koji je u tradicionalnoj anketi proglašen za najlepši gol 20.kola Linglong Tire Super lige.

Portugalskom napadaču je poklon uručila predstavnica FSS Dea Đurđević.

„Zaista ste me iznenadili. Znao sam da postoji akcija u kojoj se nagrađuju strelci lepih golova, ali nisam očekivao da se ovako brzo dobijaju pokloni. Moram da pohvalim Marka Marina i da mu se zahvalim na sjajnoj asistenciji. Reagovao sam munjevito i to je bio jedini način da zatresem mrežu u toj situaciji. Sigurno da se radi o najlepšem golu u karijeri, sećam se samo još jednog koji sam postigao na sličan način i to protiv Sportinga dok sam igrao za Tondelu. Hvala puno Fudbalskom savezu Srbije i ovaj sat će uvek biti lepa uspomena na taj divan trenutak u karijeri. Morate da me shvatite, i dalje sam utučen zbog svega što se desilo u Atini i ne bih želeo da komentarišem bilo šta što ima veze sa tim penalom“ – rekao je Tomane prilikom primopredaje poklona.

Popularna TV voditeljka Dea Đurđević, koja od skoro radi u Fudbalskom savezu Srbije utešila je Tomanea rečima da su i najveći fudbalski asovi poput Mesija i Ronalda promašili mnogo penala tokom karijere:

„Fudbal je baš iz tog razloga najzanimljivija i najpopularnija igra na svetu. Nikada ne možete da predvidite šta će se dogoditi. Čula sam od mnogih stručnjaka onu čuvenu rečenicu da penal nije promašio samo onaj igrač koji ga nikada nije ni šutirao. Drago mi je da sam ovim lepim povodom debitovala na novom poslu“ – rekla je nasmejana Dea.