Kevin De Brujne
AP/Rui Vieira
Kevin De Brujne

AP/Rui Vieira

Kevin De Brujne, Foto: AP/Rui Vieira

Jedan od derbija osmine finala Lige šampiona igraju Real Madrid i Mančester siti, a "kraljevići" su domaćini u prvoj utakmici ovog dvomeča, od 21 čas.

"Građani" su od strane UEFA suspendovani na dve godine kad je učešće u LŠ u pitanju, žalbeni proces traje, videćemo kako će se to okončati. Takođe, u Premijer ligi oprostili su se od odbrane titule. Pa, sigurno da će želeti da krenu po "ušati" pehar!

Kevin de Brujne mogao bi da bude taj koji će utišati "Santijago Bernabeu" stadion. Meridianbet nudi sledeće: gol + asistencija Belgijanca po odličnoj kvoti 12! Vredi probati!

Serhio Ramos

(AP Photo/Hassan Ammar)

Serhio Ramos, Foto: (AP Photo/Hassan Ammar)

S druge strane, Real je u trci za titulu s Barselonom, znamo kako igraju u LŠ godinama unazad, pa je sigurno da neće baš shvatiti Siti "zdravo za gotovo". Čak je i tradicija na njihovoj strani, obe utakmice protiv engleskog kluba kod kuće su dobili, a u gostima odigrali nerešeno.

Ako mislite da će ipak neko drugi odlučiti susret u Španiji, na bilo kojoj strani, pravac Meridianbet sajt i pronađite željenog čoveka ili pak igru! Isto važi i za drugi susret dana koji igraju Lion i Juventus.

Novo veče fudbala, nova prilika da posetite Meridianbet kladionice i podignete nivo zabave!