Mančester Junajted
EPA-EFE/WILL OLIVER
Mančester Junajted

EPA-EFE/WILL OLIVER

Mančester Junajted, Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Tek je četvrto kolo, a već treći uzastopni meč bez pobede - još jedna teška sezona nazire se ispred Mančester junajteda.

PROČITAJTE JOŠ:

"Crveni đavoli" su u prvom meču 4. runde Premijer lige remizirali na gostovanju Sautemptonu (1:1), a nije im pomoglo ni to što su od 73. minuta igrali sa igračem više.

Dobro je tim Ole Gunara Solskjera otvorio duel na "Sent Meriju", pojačanje iz Svonsija Danijel Džejms dao je već treći gol ove sezone - još jednom vrlo atraktivno, u rašlje sa ivice šesnaesterca. Igrao se 10. minut.

Nisu gosti blistali, daleko od toga, Sautempton se podigao u nastavku, a Danac Vestergard je u 58. minutu nadskočio Šveđanina Lindelofa za prvi gol u dresu "svetaca".

Austrijac Kevin Danso je u 73. minutu dobio drugi žuti karton, ali ni igrač više nije pomogao Junajtedu do kraja - ostalo je 1:1.

Nakon početne pobede nad Čelsijem (4:0), Junajted je remizirao u Vulverhemptonu (1:1), izgubio je potom kod kuće od Kristal Palasa (2:1), a ovo je treći vezani meč bez pobede.

Mihajlović konačno stigao kući posle više od mesec dana borbe, tamo ga je sačekalo neverovatno iznenađenje! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 31.08.2019. 13:40 Najbliži mu priredili doček! Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA * Siniša Mihajlović je pre oko mesec i po dana objavio da boluje od leukemije * Navijači Bolonje su Mihu dočekale velikim ovacijama i transparentima * Srpski trener je dobio i aplauze od igrača obe ekipe pre početka utakmice.

Samo pet bodova nakon četiri kola najava su teške sezone slavnog kluba.

Sautempton nakon četiri runde ima samo bod manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!