David Vilja
shutterstock
David Vilja

shutterstock

David Vilja, Foto: shutterstock

Nekadašnji španski golgeter, David Vilja, je optužen za seksualno zlostavljanje!

Naime, već danima korisnica Tvitera Skajler B. tvrdi da ju je nekadašnji napadač Barselone, Mančester sitija, Valensije, Sportinga, Atletika i mnogih drugih klubova, seksualno napastvovao na poslu svakog dana!

"Mislila sam da sam dobila šansu života kada sam dobila praksu! Ono što sam dobila je to da me David Vilja dodiruje svakoj je****g dana, dok su moji šefovi mislili da je to odličan materijal za komediju! Žene koje su dovoljno hrabre da naglas kažu svoju priču su moji heroji! Jednog dana..." - započela je Skajler svoje obraćanje!

Vilja živi i radi u Njujorku, a tvrdnju da je napastvovao svoju koleginicu je potvrdio i novinar "SBnation":

"Bio sam popriličnu frustiran kada sam video da se Vilja tretira kao sjajan čovek kada se penzionisa, znajući da je konstantno napastvovao nekog koga sam znao na poslu, a to zlostavljanje je držano "pod tepih" i pretvoreno je u šalu!"

David Vilja važi za jednog od najboljih napadača ove generacije, ako ne i jednog od najboljih koje je Španija iznedrila!

Sa svojom reprezentacijom je osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu 2010. godine, a dve godine ranije i Evropsko prvenstvo na kom je bio najbolji strelac šampionata!

U Barseloni je u sezoni 2011. godine osvojio sve klupske trofeje!

PROČITAJTE JOŠ: