ŠEST ALBANACA PREBILO SRPSKOG SUDIJU Dao im dva crvena kartona, a onda su usledile jezive scene kakve se ne pamte

Na utakmici niželigaških klubova u Nemačkoj dogodio se sukob u kojem su fudbaleri albanskog porekla naneli povrede srpskom sudiji.

Ilustracija
Ilustracija, Foto: AP Dmitri Lovetsky

Fudbaleri KF Isa Boletinija, kluba iz nemačkog mesta Sindelfingen za koji igraju uglavnom fudbaleri albanskog porekla, napali su i povredili srpskog sudiju Darka Milakovića.

Milaković je bio delegiran da deli pravdu na susretu između FSV Deufringena i KF Isa Boletinija koji je završen rezultatom 4:2.

Arbitar iz Srbije pri rezultatu 3:2 je isključio dvojicu fudbalera iz Sindelfingena, što je bio povod za skandal koji je nastao po završetku utakmice.

Milakovića su po završetku utakmice sačekala trojica fudbalera albanskog kluba i počela da ga šutiraju, povredivši mu nogu.

Napadačima su se potom pridružila još trojica saigrača, a nasilnici su bes osim udarcima iskalili pljuvanjem i uvredama.

Čovek iznutra izašao pred kamere i ispričao šta se desilo između Tumbakovića i Jovića! "To je malo ružno..."

AUTOR: Blicsport/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 12:55 - 22.10.2019. 13:08 Sada je situacija daleko jasnija. Vladimir Matijašević, Foto: Alo!/M. Metlaš Veliku prašinu podigla je odluka Ljubiše Tumbakovića da u nacionalni tim ne pozove Luku Jovića i konačno je jasno - napadač Real Madrida nije kažnjen.

Milakovića, su, na kraju, od ozbiljnijih povreda spasili fudbaleri Deufringena, koji su ga čuvali do dolaska policije.

Snage reda su se oglasile ovim povodom i zamolila sve svedoke da se jave kako bi vinovnici bili privedeni.

Nemački mediji preneli su detalje ovog skandaloznog čina uz navode da igračima KF Isa Boletinija ovo nije prvi put da prave incidente.

Bonus video: Konferencija Crvene zvezde u Londonu pred utakmicu sa Totenhemom

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi