Nenad Lalatović
Instagram
Nenad Lalatović

Instagram

Nenad Lalatović, Foto: Instagram

Trener Vojvodine Nenad Lalatović o fudbalu uvek priča s posebnim emocijama, sa puno strasti, ali priznaje da ga i politika posebno zanima.

Ne krijete podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću?
- Neko voli Đilasa, neko Tadića, ali ja sam oduvek glasao za Vučića, čak i onda kada nije bio na vlasti. I zašto bih to krio? Ono što je Putin u Rusiji to je Vučić u Srbiji. Moćan i snažan čovek, najbolje rešenje za našu državu. To što ja govorim misli većina naroda.

Imali ste srdačan susret u oktobru prošle godine u Novom Sadu?
- Tada sam predsednika Vučića prvi put sreo, poljubili smo se, pozdravili, zagrlili. Tako je sasvim slučajno nastala fotografija koja je na Instagramu imala više lajkova nego ona na kojoj su Vučić i Putin. I sad će meni neko da kaže da sam Vučićev bot?! Svašta! Ponižavajuće bi mi bilo da tražim nešto od predsednika države, meni je čast što sam upoznao takvog lidera. Da imam razloga da ga pljujem, ja bih ga pljuvao! Vučić treba da vlada narednih 50 godina jer se na političkoj sceni dugo nije pojavio bolji državnik. Otvara tolike fabrike, škole, u svetu ga uvažavaju i ja se sad kao građanin Srbije osećam mnogo lepše nego što sam se osećao ranije - rekao je između ostalog Lalatović.

Ceo intervju pročitajte u sutrašnjem dnevnih novina Alo!