Marko Dmitrović
Profimedia.rs
Marko Dmitrović

Profimedia.rs

Marko Dmitrović, Foto: Profimedia.rs

Na pitanje da li mu još zuji iznad glave posle one bombe Danila Pereire kod izjednačujućeg gola u 41. minutu utakmice, nova uzdanica našeg nacionalnog tima za naš portal, kaže:

PROČITAJTE JOŠ:

- Mislim da je čovek poslao loptu na jedino mesto na kojem nijedan golman na svetu ne bi mogao da interveniše. Ozbiljan šut, rezonski, na kraju neodbranjiv, svaka mu čast. Otišla bi van gola da nije dobila efe i ubeđen sam da mi šutne još 20 puta lopta ne bi ponovo skinula paučinu - kaže čuvar mreže Eibara.

Dmitrović je izneo zanimljiv komentar i po pitanju preranog izlaska Kristijana Ronalda iz igre (povreda, 30. minut):

- Do povrede se sve vrtelo oko njega, ali je posle toga Portugal dobio više opcija u igri. Postali su raznovrsniji, čini mi se i opasniji. Nema šta, Kristijano je super klasa, ali su se Portugalci tek tada razgoropadili.
Naš golman konstatuje da je Ronaldo sinoć, zapravo, bio kapiten "orlova" Dušan Tadić.

- Čovek ne prestaje da nas oduševljava. Kad dobije loptu, u njegovim nogama je sigurna kao u sefu. Nema dileme, Tadić je trenutno možda i najbolji fudbaler na svetu - rekao je Dmitrović.

Opširni intervju sa novim herojem "orlova" možete da pročitate sutra u print izdanju dnevnog lista "Alo!" u kome otkriva na kakve je mine sve nailazio u karijeri, kada je napravio prekretnicu i zbog čega je ubeđen da će Srbija, posle 20 godina, konačno igrati na Evropskom prvenstvu.