Kristijan Eriksen
AP/Ian Walton
Kristijan Eriksen

AP/Ian Walton

Kristijan Eriksen, Foto: AP/Ian Walton

Danski reprezentativac Kristijan Eriksen se već godinama nalazi na spisku želja najvećih evropskih klubova. Real, Barselona, Mančester junajted, Juventus su samo neki od njih, ali izgleda da je Danac već izabrao.

Sport1 tvrdi da je Bajern postigao načelni dogovor sa fudbalerom kojem na leto sledeće godine ističe ugovor, pa bi Bavarci mogli da stignu do plejmejkera već u januaru za dosta manje obeštećenje od realne vrednosti igrača.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve se to dešava u jeku loših igara Totenhema, Eriksen ima 27 godina i na vrhuncu je forme, pa želi da se nađe u sredini u kojoj može da osvoja trofeje što sa Sparsima baš i nije slučaj. Takođe, "Mamuze" drma slučaj Eriksen-Vertongen, jer prema navodima medija Belgijanac je spavao sa suprugom Totenhemovog plejmejkera.

Kristijan Eriksen

AP/Leila Coker

Kristijan Eriksen, Foto: AP/Leila Coker

Prošle godine su se spominjale cifre od preko 100 miliona evra, međutim kako je sve izglednije da do produžetka saradnje sa "pevcima" neće doći, Bajern bi finansijski mogao da prođe sjajno.

Poraženi Zverev se pogubio na dodeli trofeja, žestoko uvredio Novaka Đokovića! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 13:09 Nije na vreme bacio pogled na rang listu. Medvedev, Đoković, Zverev, Foto: Twitter/Tennis TV Nemački teniser Aleksandar Zverev imao je samo lepe reči za Danila Medvedeva, nakon što je poražen u finalu Mastersa u Šangaju.

Bajern prethodnih godina nije trošio previše novca, posluju u plusu, pa je sasvim izvodljivo da se u timu Nike Kovača nađu Kutinjo i Erisken u istom trenutku.

Podsetimo, Totenhem Hotspur 22. oktobra igra protiv Crvene zvezde u trećem kolu grupne faze Lige šampiona.

BONUS VIDEO:

Srpski reprezentativci pred put za Litvaniju