Miroslav Radoman
Marko Metlaš
Miroslav Radoman

Marko Metlaš

Miroslav Radoman , Foto: Marko Metlaš

Bivši fudbalski sudija i bivši predsednik Sudijske komisije FSS Miroslav Radoman prijavio je da ga je nepoznata osoba više puta zvala i uznemiravala preko mobilnog telefona i pretila navodno zbog njegovih komentara koje je u medijima davao povodom utakmice Napredak - Crvena zvezda.

PROČITAJTE JOŠ:

Na njegovu prijavu reagovali su Tužilaštvo i policija u Novom Sadu. Istraga je u toku, a ovaj slučaj je okarakterisan kao krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Heroj Partizana otkrio šta se sve desilo na utakmici: "Nenormalno..."

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 09.10.2019. 08:34 Srećom, na kraju je bolja ekipa slavila. Rade Zagorac, Foto: ALO!/Marko Metlaš Košarkaš Partizana Rade Zagorac, posle pobede protiv Tofaša, rekao je da je meč u Štark areni bio živopisan i da publika u velikoj meri pomogla crno-belima.

Da podsetimo, Radoman je u razgovoru za beogradsku štampu izneo svoje mišljenje o pomenutoj utakmici.

"Sudijska komisija FSS ne delegira sudije po sposobnosti već po željama klubova, interesnih grupa… Ova Sudijska komisija nema karakter, pa iz toga proizilazi da nemaju ni autoritet. Zato ni ne objavljuju javno svoje odluke, već se sve svodi na medijske napise da li je neki arbitar pogrešio ili ne. Dovoljno je da pogledate biografije ljudi koji sede u Sudijskoj komisiji i biće vam jasno zašto oni nemaju kapacitet za ozbiljne odluke i zašto su neke sudije degradirane i kažnjene kada dobro vode utakmice, a napreduju oni koji imaju najspornije odluke'', rekao je Radoman.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri o pobedi Partizana, Zagorcu, Tomasu ali i o drugim stvarima!

 

 

Komentari (1)

mile

09.10.2019 09:31

sve cg mafija