Radnički Niš - OFK Bačka
FK Radnički Niš
Radnički Niš - OFK Bačka

FK Radnički Niš

Radnički Niš - OFK Bačka , Foto: FK Radnički Niš

Radnički se plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto je savladao OFK Bačku rezultatom 2:0. Strelci za Nišlije bili su Dušan Pantelić u 74. minutu i Vladimir Đilas u 77. Trener Radničkog Milorad Kosanović bio je zadovoljan nakon meča.

Trampa decenije! Jović i Bejl odlaze iz Madrida, a Real dobija jednog od najboljih golgetera sveta!

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 23.10.2019. 18:07 Svi bi izašli kao pobednici! Luka Jović, Foto: AP Photo/Manu Fernandez Pre odlaska u Real, Luka Jović je bio dugogodišnja želja šampiona Nemačke, Bajerna iz Minhena, koji je pokušao sve u njihovoj moći da dovede i Srbina kada je Niko Kovač seo na klupu tog kluba!

- Ja sam u najavi rekao da je Bačka mnogo bolji tim nego što to pokazuje tabela Prve lige Srbije. Težak meč smo odigrali, ali smo zasluženo pobedili. Igralo se po velikoj vrućini, kao da je avgust i to se osetilo. Imali smo u prvom poluvremenu dosta šansi da ranije rešimo utakmicu, nismo ih iskoristili, a oni su se dobro i organizovano branili. Raduje me naš pristup u nastavku. Nismo paničili, kvalitetno smo osvajali prostor i golovi koje smo dali bili su neminovnost. Idemo dalje, Kup ćemo sada da arhiviramo, čeka nas gostovanje Radu u Superligi i daćemo sve od sebe da i posle tog meča nastavimo pobednički niz - rekao je Kosanović.

Štoper Partizana pribojava se jedne stvari kod Junajteda zbog čega mnogo žali! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž./ M. Dr. DATUM I VREME: 23.10.2019. 17:44 Meč između Partizana i Mančester Junajteda igra se u četvrtak od 18:55. Bojan Ostojić, Foto: youtube screenshot Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje veliki izazov u Beogradu pošto u okviru Lige Evrope dočekuje Mančester Junajted. AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 23.10.2019.

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u osmini finala, kao gosti, minimalnim rezultatom 1:0 eliminisali Telepotik. Strelac za ekipu sa Banovog Brda bio je Luka Stojanović u 31. minutu iz penala. Radnik iz Surdulice bio je bolji od OFK Beograda 2:1, dok je Inđija istim rezulatom izbacila Proleter iz Novog Sada.

PROČITAJTE JOŠ:

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole koji su najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem delu prvenstva eliminisani su od Mladosti u Kupu Srbije posle jedanaesteraca. Regularni deo meča je završen rezultatom 1:1, pa se pristupilo izvođenju penala. Domaći tim je bio siguran i realizovao svih pet udaraca, dok je u trećoj seriji TSC zabeležio promašaj. Najubedljivija u osmini finala bila je Vojvodina koja je na svom terenu lako savladala Sinđelić sa 4:0.

Osmina finala:

Inđija - Proleter Novi Sad 2:1 (2:0)
OFK Beograd - Radnik Surdulica 1:2 (1:1)
Radnički Niš - OFK Bačka Bačka Palanka 2:0 (0:0)
Teleoptik - Čukarički 0:1 (0:1)
Mladost Lučani - TSC Bačka Topola 2:1pp (1:1)
Vojvodina Novi Sad - Sinđelić 4:0 (2:0)
odloženo Crvena zvezda - Mačva Šabac
odloženo Partizan - Spartak Subotica

BONUS VIDEO:

Ostojić, štoper Partizana: Uz pun stadion do uspeha protiv Mančester junajteda