Milan Savić (Čukarički)
Alo/Marko Metlaš
Milan Savić (Čukarički)

Alo/Marko Metlaš

Milan Savić (Čukarički), Foto: Alo/Marko Metlaš

Beogradski superligaši Voždovac i Čukarički zabeležili su važne pobede u nameri da se dokopaju što bolje pozicije u Superligi.


Posebno su raspoloženi bili Brađni koji su rutinski pobedili ekipu Novog Pazara sa 4:0 na svom terenu. Strelci za Čuku bili su Šapić u 27, Kajević u 48. i 54. kao i Veljko Bimančević posle sjajne solo akcije u 77. minutu.

Voždovac je savladao TSC na svom terenu sa 2:0. Vodeći pogodak za domaćine postigao je Jovan Nišić sa bele tačke u 41. minutu, dok je tačku na meč posle nekoliko promašaj gostiju stavio Stoisavljević iz kontre u 85. minutu.

Nenad Cvetković

Sajt Fk Voždovac

Nenad Cvetković, Foto: Sajt Fk Voždovac


Rad i posle dovođenja starog lisca Milanovića na klubu, nije uspeo da pobedi na svom terenu. On je neprijatno iznenadio svoje navijače porazom od Zlatibora od 2:0 na Banjici. Petronijević je doveo goste u vođstvo 13.minutu, a Dakovac u 77. potvrdio drugi ovosezonski trijumf debitantan u Superligi.

U uvodnom meču subotnjeg programa Metalac je kao gost slavio u Inđiji sa 1:0, golm Miloša Milisavljevića u četvrtom minutu nadoknade.

PROČITAJTE JOŠ: