Miloš Vulić
AP Darko Vojinovic
Miloš Vulić

AP Darko Vojinovic

Miloš Vulić, Foto: AP Darko Vojinovic

"Suvišno je pričati o kvalitetu ekipe Totenhema. Mislim da smo u Londonu ušli dobro u utakmicu, igrali smo ofanzivo, imali veliki broj udaraca na gol. Međutim, primili smo rano pogodak i morali da se otvorimo u ranom delu utakmice. To je veliki hendikep naročito protiv ekipe sa brzim igračima kakva je Totenhem. Sutra očekujem potpuno drugačiju utakmicu, pre svega zbog pune Marakane, imaćemo veliku podršku naših navijača. Njihovo prisustvo daće nam vetar u leđa da od prvog minuta izađemo maksimalno motivisano i da se borimo koliko možemo", rekao je vezista i nastavio:

Pročitajte još:

"Siguran sam da će rezultat na kraju zavisiti od cele ekipe. Moramo da budemo maksimalno kompaktni, jer ekipa kao što to je Totehnhem uspeva da kazni i najmanju grešku. Mi se spremamo maksimalno za utakmicu, imamo video analize koje nam dosta pomažu. U prvoj utakmici smo uvideli njihove prednosti i mane što ćemo pokušati da iskoristimo", poručio je Vulić.

Učesnik kviza dao neverovatan odgovor, Memedović grimasom dočarao reakciju većine navijača (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 05.11.2019. 09:38 - 05.11.2019. 09:49 Zanimljiva i nesvakidašnja scena obeležila je sinoćnu epizodu kviza Potera. Potera, Foto: Printscreen Jedan od takmičara je dobio pitanje na kojoj adresi se nalazi stadion FK Partizan. Bez dvoumljenja i vrlo lako je dao tačan odgovor, posle kog je sledilo potpitanje voditelja Jovana Memedovića za koga učesnik navija.

Govorio je fudbalski kreator crveno-belih i o fizički odlično pripremljenim igračima Totenhema.

"Nisam imao puno prilike da igram sa tako dobro fizički pripremljenim igračima, koji igraju na vrhunskom nivou. Utakmica se igra pod pritiskom svih devedeset minuta, nema mnogo vremena za razmišljanje. Treba igrati sa što manje dodira. Sigurno da sam poučen iskustvom sa prve utakmice i ukoliko budem bio u sastavu promeniću neke stvari u igri. Mislim da nema nikakve potrebe porediti utakmicu protiv Liverpula sa sutrašnjom protiv Totenhema, različiti su timovi, sezone takođe. Ono što je sigurno da ćemo dati sve od sebe i rezultat će na kraju doći kao nagrada", zaključio je Miloš Vulić.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo