Gavrić
FK Crvena zvezda
Gavrić

FK Crvena zvezda

Gavrić, Foto: FK Crvena zvezda

Vezista rođen 2000. godine koji se kali u Grafičaru potpisao je novi ugovor sa crveno-belima i obavezao se na vernost do leta 2023. godine.

"Presrećan sam što sam produžio ugovor sa klubom u kojem sam ponikao. Nastavak saradnje je znak da u klubu veruju u mene i veoma sam srećan zbog toga. Ponosan sam na sebe, jer je ovo nešto o čemu sam maštao od malih nogu. Nastaviću vredno da treniram i nadam se da će uskoro stići poziv Vladana Milojevića i prekomanda u seniorsku ekipu Crvene zvezde", istakao je Gavrić.

Pročitajte još:

Momak iz Ugljevika je jedan od lidera Zvezdine filijale, a na 17 utakmica postigao je sedam golova i zabeležio pet asistencija.

"Mnogo mi znače minuti u seniorskom fudbalu. Grafičar je prirodan korak ka prvom timu Crvene zvezde. Najmlađa smo ekipa u ligi, ali se ravnopravno nosimo sa starijima i beležimo dobre rezultate", rekao je Gavrić.

Sve bilo naizgled normalno, a onda ga srpski golman upitao - "Što se pućiš?" (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 13.11.2019. 14:37 Dobio je ekspresan odgovor. Luka Jović, Foto: Alo/Vladimir Marković Luka Jović neće igrati za reprezentaciju Srbije protiv Luksemburga i Ukrajine, pa pauzu koristi između ostalog i na Instagramu. Najnovija fotografija Jovića sadrži njega u jednoj bašti i naizgled je sve normalno.

Bonus video: Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana

 

Komentari (1)

buci

14.11.2019 03:39

sta vredi potpis kadce ga prodad dok dodje prva ponuda