Boaći, Crvena zvezda - Proleter
FK Crvena zvezda
Boaći, Crvena zvezda - Proleter

FK Crvena zvezda

Boaći, Crvena zvezda - Proleter, Foto: FK Crvena zvezda

Crvenu zvezdu očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona kada se završi sezona, a prema poslednjim informacijama, crveno-beli neće moći da računaju na Ričmonda Boaćija.

Pročitajte još:

KATALONCI POŽURILI Velika greška na sajtu Barselone ukazuje da su već pazarili fudbalera Arsenala! (FOTO)

IDEMO NA USTAVNI SUD GDE NE SEDE DIZAČI RUKU Vladimir Vuletić ne može da se pomiri sa titulom Crvene zvezde iz 1946. godine!

KAKO SE TENKOVANJE OBIJE O GLAVU Veliko razočarenje na NBA draft lutriji, ovaj tim niko nije očekivao kao pobednika! (FOTO)

Fudbaler iz Gane našao se na dužem spisku sleketora Kvesija Apije za utakmice Afričkog Kupa nacija koji će se održati od 21. juna do 19. jula u Egiptu.

Ono što takođe kvari planove Crvene zvezde jeste činjenica da igrač koji treba da putuje sa reprezentacijom mora da ima barem dve nedelje odmora pre takmičenja reprezentacija na "crnom" kontinentu, a crveno-beli bi prvi meč kvalifikacija trebali da odigraju ili 9. ili 10. jula.

Ričmond Boaći

Alo/ Marko Metlaš

Ričmond Boaći, Foto: Alo/ Marko Metlaš

Što se tiče napadača, na spisku Apije se uz Boaćija nalaze Asamoa Đan, Džordan Aju, Madžid Voris, uz ostale manje poznate fudbalere sa kojima Ričmond ima podjednake šanse za poziv u 23 igrača koji putuju u Egipat.

Ovo bi moglo samo da ubrza klub iz Ljutice Bogdana da proda fudbalera iz Gane za kojeg već postoje ponude, jer bi u slučaju odlaska na Kup Nacija kvalicikacije mogao da započne tek u trećem kolu.