Vladan Milojević
Alo/V.Marković
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

Posle štopera Radovana Pankova (Radnički, Niš), golmana Nikole Vasiljevića (Radnik) i napadača Nikole Krstovića (Zeta), Crvena zvezda je završila posao oko najvećeg pojačanja u dosadašnjem delu prelaznog roka.

 

FK Partizan

FK Partizan/Miroslav Todorović

Vezista PAOK-a iz Soluna Hoze Kanjas doputovaće oko 23 sata na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", dok će u sredu ujutru na Marakani odraditi lekarske preglede i parafirati ugovor na vernost srpskom šampionu. Ukoliko procedura protekne bez problema, što se i očekuje, Španac će se obavezati na dvogodišnju vernost zvanično najboljem klubu Superlige.

Što se tiče neto primanja, iskusni Španac će na Marakani zarađivati 500.000 evra po sezoni, plus će imati određene bonuse u zavisnosti od individualnog i timskog učinka. Kada bude potpisao ugovor, bivši igrač PAOK-a uputiće se u Vindišgarsten, i priključiti se pripremama crveno-belih u Austriji.

Iskusni Španac (32 godine) stiže na Marakanu kao slobodan igrač, jer mu 30. juna ističe ugovor sa PAOK-om, u kome je proveo tri godine. Prethodno je igrao za španske timove Espanjol i Betis i engleski Svonsi.

PROČITAJTE JOŠ:

Narednih dana očekuje se da Zvezda ozvaniči i transfer portugalskog napadača Tomanea iz Tondele. Uslovi su odavno dogovoreni, Crvena zvezda će u tri rate platiti Portugalcima oko 800.000 evra za obeštećenje.