Crvena zvezda za mališane sa oštećenjem sluha
crvenazvezdafk
Crvena zvezda za mališane sa oštećenjem sluha

crvenazvezdafk

Crvena zvezda za mališane sa oštećenjem sluha, Foto: crvenazvezdafk

Biseri rođeni 2003. godine, posle veoma uspešne takmičarske godine u kojoj su osvojili Kadetsku ligu Beograda i pregršt internacionalnih turnira, znatno rasterećeniji period su iskoristili da ispune san mališana sa oštećenim sluhom i sa njima podele iskustvo kako je biti deo Crvene zvezde.

Danilo Tešić i Aleksandar Ćurčić, treneri u stručnom štabu Marka Neđića, adaptirali su trening najboljeg tima u Beogradu za goste, a da se deca osete kao kod svoje kuće pobrinuli su se članovi jedne od naših najtalentovanijih generacija.

 

Desetak mališana imalo je priliku da u potpunosti stekne utisak kako je biti deo Crvene zvezde. Odradili su trening po pogramu šampiona, posle kojeg su imali priliku da se druže sa crveno-belim nadama i bolje se upoznaju sa istorijom kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Serhio Ramos i Rejes

twitter/Marcos__World

- Prelepo je bilo ugostiti mališane koji obožavaju Crvenu zvezdu i fudbal. Pokazali su zavidno znanje sa loptom i pravo je uživanje bilo odraditi trening sa njima. Nadamo se da će nam ponovo doći u goste - rekao je Bogdan Petrović, napadač mlađih kadeta Crvene zvezde.

Zadovoljan činjenicom da su članovi Doma za decu sa oštećenim sluhom sa osmehom napustila terene iz juga Marakane, utiske je sumirao i Marko Neđić.

- Svesni smo da dres Crvene zvezde nosi posebnu odgovornost. Crveno-bele boje obavezuju nas na više od fudbalskih uspeha. Zvezdini igrači su idoli mnogih i zato su ovakve akcije posebno dragocene. Trening koji smo odradili bio je jedinstveno iskustvo za naše goste, ali i igrače koji su pokazali da opravdano nose grb našeg najvećeg kluba - rekao je trener mlađih kadeta Zvezde.

Pred rastanak, Zvezdini šampioni su mališanima uručili poklone uz poziv da opet posete stadion "Rajko Mitić". Potvrdan odgovor i iskren osmeh gostiju bili su priznanje veće od svih osvojenih na zelenom tepihu za trofejnu generaciju.