Livijana
Instagram
Livijana

Instagram

Livijana, Foto: Instagram

Crvena zvezda dogovorila je gotovo sve detalje sa Lećeom oko transfera Filipa Falka. Za Italijana su morali da podignu cenu, pa je prema poslednjim informacijama šampion Srbije spreman da odreši kesu za 1,5 miliona evra.

Levonogog Falka (28), koga odlikuju odlično izvođenje prekida i slobodni udarci, trener Dejan Stanković očekuje sa nestrpljenjem, kako bi mogao što bolje da uigra ekipu pred prolećni deo Superlige i nastavak sezone u Ligi Evrope.

A navijači crveno-belih raduju se i Falkovoj pratnji, zgodnoj Italijanki Livijani Rafaele.

Livijana

Instagram

Livijana, Foto: Instagram

Crnokosa Livijana već dugo je u vezi sa Falkom, ali za razliku od većine cica fudbalera, ne koristi to za promociju na društvenim mrežama.

Ona na Instagramu ima tek 3.200 pratilaca, i čini se da živi vrlo skromno i povučeno, daleko od očiju javnosti.

Livijana

Instagram

Livijana, Foto: Instagram

U slučaju atraktivne Livijane sve to moglo bi da se promeni dolaskom njenog dečka u Srbiju. Devojke fudbalera ovde su uvek privlačile pažnju širokog auditorijuma Budući da je zgodna i lepa, trebalo bi da se pripremi da će, osim Filipa, i ona sigurno biti zanimljiva medijima... 

Zvezda - vrh u karijeri „Mesija iz Salenta“

Za Falka Crvena zvezda biće najveći klub za koji će nastupati u karijeri. Ujedno šansa da zaigra i na evropskoj sceni. Momak rođen na jugu Italije kao mlad je zbog velikog talenta i brzine dobio nadimak „Mesi iz Salenta“, koji nije uspeo da opravda. On je nastupao za manje klubove, bio na brojnim pozajmicama (Pavia, Ređana, Juve Stabija, Trapani, Ćezena, Benevento, Peruđa, Peskara), a povratkom u Leće 2018. godine posle decenije, konačno je uspeo da „proradi“.

 BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

realno

23.01.2021 12:53

da je Miloje imao ovoliki budzet gde bi mu bio kraj.