Frenk Lampard
AP/IanWalton
Frenk Lampard

AP/IanWalton

Frenk Lampard, Foto: AP/IanWalton

Naime, britanski mediji prenose da je uprava londonskog kluba dala još neko vreme mladom stručnjaku da ispravi propuste, ali spekuliše se uveliko da traže zamene.

Da li je Ševčenko najbolje rešenje za Čelsi?

 
Andrej Ševčenko

AP/BernautArmangue

Andrej Ševčenko , Foto: AP/BernautArmangue

Ševčenko je u dobroj poziciji, s obzirom na to da je od 2006. do 2009. godine igrao za klub sa "Stamford bridža". Na ukupno 77 utakmica postigao je 22 gola za "plavce".

Andrej je od 15. jula 2016. na kormilu nacionalnog tima Ukrajine i na 40 mečeva ostvario je 21 pobedu, devet nerešenih mečeva uz deset poraza.

Podsetimo, Ševčenko je predvodio Ukrajinu 2019. godine, kada su u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo brutalno ponizili Srbiju rezultatom 5:0. Zanimljivo, ali selektor Mladen Krstajić je za ovu utakmicu promenio formaciju i po prvi put zaigrao sa tri štopera.

Nakon ubedljivog trijumfa svoje reprezentacije, Ševčenko je džentlmenski poručio: 

"Srbija nije zaslužila ovaj rezultat. Znam koliko je Srbija snažna ekipa. Mi smo jednostavno odigrali odličnu utakmicu" - izjavio je tada Ševčenko. 

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Mile Jagodinac

16.01.2021 20:51

Srbija ponižava sebe kao obično, nisu igrali kako treba. Naši moraju da igraju dobro za strane timove , kad igraju za Srbiju igraju ko babe

Axon69

18.01.2021 07:45

Srbin koji bruka svoju naciju bolje nego bilo ko drugi preuzima celsi klub već propao