Delije
Alo.rs
Delije

Alo.rs

Delije, Foto: Alo.rs

Fudbalski klub Crvena zvezda odredio je cene karata za utakmicu 10. kola Superlige Srbije protiv Mačve iz Šapca, a članovi kluba imaće beslatan ulaz na severnu i istočnu tribinu.

Pantelić: "Bratski susret kvalitetnih timova"

AUTOR: Zvanični sajt/ Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 26.09.2019. 18:13 Pantelić je nosio dres oba kluba. Marko Pantelić, Foto: Marko Metlaš Proslavljeni fudbaler Marko Pantelić sa posebnim emocijama dočekuje bratski susret u okviru grupe B Lige šampionaCrvene zvezde i Olimpijakosa (utorak, 21 sat). Golgeter je nosio crveno - beli dres oba kluba.

Crvena zvezda u subotu od 19 časova dočekuje ekipu Mačve i nastavlja pohod ka šampionskoj tituli. Karte se mogu kupiti u petak od 10 do 18 časova, dok će blagajne na stadionu „Rajko Mitić“ biti otvorene u subotu od 10 časova pa sve do početka duela protiv Šapčana koji je zakazan za 19 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

Svaki član kluba treba da preuzme besplatnu kartu za utakmicu protiv Mačve na blagajnama stadiona, a cene karata za one koji nisu članovi su: Sever: 300; Istok: 400; Zapad: 500 i VIP zapad: 1000 dinara.

BONUS VIDEO:

Milojević posle utakmice sa Voždovcem